Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Vähemmän on enemmän

Posted by admin at 21.30 aika 2.9.2018

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant
Ikuinen NLP-opiskelija ja Ihmettelijä


Vahemman on enemman | Neway

Joogaohjaajamme mukaan asana on täydellinen silloin, kun hengitys säilyy rentona. Jooga-asento tehdään vain siihen asti, että henki kulkee pakottamatta. Heti jos yritämme liikaa ja väkisin, elimistömme aktivoituu ja alkaa valmistua kamppailuun. Etäännymme joogan kehoa ja mieltä tasapainottavasta tarkoituksesta.

Mitä enemmän yritämme tietoisesti saavuttaa jotain tiettyä mielialaa tai tunnetilaa, ajaudumme usein siitä vain kauemmaksi. On hyvä luopua kontrollista ja pakottamisesta. Tällöin hyväksymme elämän sellaisena kuin se on, emmekä jää jumiin mielemme luomiin ajatuksiin. Seuraavassa aiheesta muutamia ajatuksia ja niiden avauksia:

Haluamme kontrolloida tunteitamme.
Monikaan meistä ei haluaisi kokea ikäviä tunteita, vaan helposti työnnämme ne syrjään. Tuolloin tunteet tulevat mieliimme odottamattomilla hetkillä.  Oleellista on luottaa siihen, että kaikki tunteet ovat ok ja toivottaa ne tervetulleeksi. Kun ottaa ikävän tunteen vastaan, se alkaa laimentua.

Haluamme olla onnellisia.
Jos yritämme kaikin voimin olla onnellisia, energiamme menee onnen tavoitteluun. Kun hyväksymme myös surullisuuden osaksi elämää, meistä tuleekin onnellisia.

Haluamme turvallisen elämän.
Jos yritämme tehdä elämästämme mahdollisimman turvallista ja ennakoitavissa olevaa, tunnemmekin olomme turvattomaksi. Hyväksymällä epävarmuuden osana elämää turvallisuuden tunne kasvaa.

Haluamme muiden rakastavan meitä.
Mitä enemmän koetamme saada muut ihmiset pitämään meistä, sitä vähemmän rakastamme itseämme. Rakkaus ei tule muiden kautta, se löytyy sisältämme. Kun rakastamme itseämme, muutkin rakastavat meitä.

Haluamme muuttua paremmiksi.
Mitä epätoivoisemmin ja nopeammin haluamme muuttaa itseämme, sitä riittämättömämmältä olomme tuntuu. Kun hyväksymme itsemme sellaisina kuin olemme, tapahtuu muutos ja kasvu kuin itsestään.

Vähemmän on enemmän.

 

Blogin alkulähteenä Mark Manson (Author. Thinker. Life Enthusiast)


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 28.9.2018 – 3.3.2019 
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
NLP-harkat
• Terveen itsekkyyden virkistyspäivä 18.8. TÄYNNÄ!
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.
Kohtaamisen voima –sosiaalipanoraamakurssi 26. – 27.1.2019

NLP-koulu -verkkovalmennus