Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Levollisempi olo jo tänä iltana

Lataa rentoutus-audio tutustumishintaan ja saat toisen ilmaiseksi...


Kuinka lisätä onnellisuutta (7 tutkimustulosta aiheesta!)

Joulurauhaa -harjoitus

Posted by admin at 15.01 aika 20.12.2016

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach, Kirjoitus julkaistu MIELI-lehdessä 1/2016


Joulurauhaa -harjoitus

Ota niin hyvä asento kuin mahdollista; voit istua, maata tai seistä. Voit pitää silmiä auki tai suljettuina. Hengitä muutaman kerran syvään: sisään ja ulos, sisään ja ulos. Rauhoitu ja rentoudu.

Jokaisella sisäänhengityksellä voit hengittää sisääsi rauhaa, rakkautta ja levollisuutta. Ja jokaisella uloshengityksellä voit antaa näiden voimavarojen vahvistua ja voimistua itsessäsi. Jatka sinulle sopivan ajan verran, kunnes olet sinulle sopivalla tavalla rentoutunut.

Kuvittele, että olet kaikkien maailman ihmisten keskellä. Ympärilläsi olevien ihmisten joukossa ovat kaikki läheiset, ystävät, tutut ja tuntemattomat niin nykyhetkestä kuin menneisyydestäkin. Tarkkaile ja jopa hämmästy, keitä kaikkia tulee mieleesi. Anna kaikkien maailman ihmisten rauhassa asettua ympärilläsi olevaan mielleavaruuteen.

Näe, tunne ja kuule kuinka sinun ja jokaisen maailman ihmisen välillä on jonkinlainen yhteys. Tämä yhteys voi olla valonsäde, nauha, lanka, siima, ääni tai ihan mikä tahansa. Tunne yhteys jokaiseen ihmiseen voimakkaana ja vahvista näitä yhteyksiä vaikkapa lisäämällä niihin valoa tai vahvistamalla väriä.

Jokaisella sisäänhengityksellä hengitä edelleen itseesi rauhaa, rakkautta ja levollisuutta. Ja jokaisella uloshengityksellä ohjaa näitä samoja voimavaroja yhteyksien kautta kaikkiin maailman ihmisiin. Jatka sinulle sopivan ajan verran.

Palaa olemassaolevaan aikaan, paikkaan ja hetkeen.


Rauhallista joulua,
Neway